sunnuntaina

Jäkismatsin tunnelmia ja blogin siirtyminen.

Pienen taistelun jälkeen sain avattua sivut tänne, ja hyvä niin. Vanha blogini siis löytyy osoitteesta http://hulipumpula.vuodatus.net/.


Romi oli vähän intsinä kun ajeltiin kohti jäähallia!
                                    


Eilen siis dumpattiin kuopus hoitoon ja suunnattiin esikoisemme Romin ja mieheni Villen kanssa Lukko-Jyp matsiin. Romi ei ennen ole matseissa käynytkään, joten semisti jännitti että miten nelivuotias jaksaa siellä olla. Semi jännityis muuttui jo karvaaksi ärsytykseksi, kun tämä uhmakas nelivuotias ei myöskään suostunut nukkumaan päiväunia. Oikeasti, tyyppi tarvitsee normaalistikin tunnin päiväunet, saati sitten tälläisenä päivänä kun on ylimääräistä ohjelmaa ja tavallinen nukkumaanmenoaikakin tulisi lipsumaan ainakin pari tuntia ohi sen iltaseitsemän? Vaan Romipa yllätti meidät, hyvällä tavalla. Matsin aikana oli ainoastaan viidentoistaminuutin mittainen aika jolloin hän selvästi väsähti ja narisi, mutta viimeminuuteilla skarppasi kyllä uudelleen. Peli oli ajoittain vähän tylsä, pakko myöntää. Voitettiin kuitenkin komeasti 3-1 ja hyvillä mielin suuntasimme Mr Jones ravintolaan josta olimme varanneet pöydän puoli kahdeksaksi, ja seuraan liittyi myös Villen Isä. 

   
                                           

Ravintolaan meneminen tuohon aikaan illasta olisi varmaan jo itsessäänkin ollut aika huumaavaa meidän pienelle miehelle, ja hän oli kyllä todella tohkeissaan. Itse en kummemmin välitä Mr Jonesin pihveistä, kalasta tai vastaavista annoksista mutta hampurilaiset siellä on herkullisia. Romi tilasi lastenlistalta itselleen dippilautasen, Ville specialburgerin (hyydytetty kanamuna hampurilaisen välissä kuullosti karmealta), Pappa pippuripossua kermaperunoilla ja minä - mmmmm, royal blue cheese burgerin. Ruoka ei taaskaan tuottanut pettymystä, ja palvelukin oli hyvää. Tarjoilijat ottivat ihanasti huomioon Romin, kyselivät rauhassa häneltä itseltään tilauksia ja malttoivat odottaa pientä jahkailua. Jälkiruoaksi valikoitui koko poppoolle jäätelöannokset. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, Mr Jones sopii myös illanistumiseen aikuisporukalla. Hyvää ruokaa ja kiva sijainti, rento tunnelma. 

           
Tämä postaus jää melkoiseksi tylsimykseksi ja aika tyngäksi, yritän opetella hieman tämän bloggerin käyttöä. Huomattavasti parempi tämä on kuin aiempi alusta (eihän se nyt yllätyksenä tullut) mutta niin erilainen käyttää. 

-L

Ps. Tekisi mieli jo laskea tunteja torstaina olevaan 4d-ultraan, iik!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti