keskiviikkona

Jouluvinkki.


Tekisi mieli luvata että lopetan tän jouluhössöttämisen, mutten taida. 
En lopeta kumminkaan. Sen lupaan kuitenkin etten  nyt ihan jokaiseen päivitykseen änge joulujuttuja. Vielä. Huomenna luvassa pidempi postaus, mutta halusin nyt jakaa kanssanne tämän aivan ihanan idean minkä löysin. Olen siis joka Joulu tiettyihin paikkoihin tehnyt joulukorit. Kahvia,alkon glögiä / viiniä, suklaata, teetä, joulukukka, arpa, piparminttukeppejä. Ja muuta vastaavaa. Nyt bongasin tälläisen ihanuuden, joka toimittaa joulukorin virkaa tänävuonna.



Eivätkö ole ihanat?!
Ainakin siis glögi tai viini löytää tiensä tämän vuoden joulukoriin, toiseen puoliskoon voisi laittaa vaikka paperipäällisiä konvehteja, piparminttutikkuja ja arpa. Ja mikä nyt mihinkin paikkaan sopii. Näitä saa tilattua täältä http://www.ebay.com/itm/281462759005?_trksid=p2060778.m2749.l2648&var=580500582040&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Meille meni tilaukseen kymmenen kappaletta. Ebayn tilauksien kanssa kannattaa olla liikkeellä ajoissa, jotta tulee varmasti ajoissa perille. Seurailen ja pohdiskelen yleisesti jouluostoksia aika paljon, joten ajattelin kerran-pari viikossa tästä eteenpäin postata mielestäni hyvästä lahjaideasta tai muusta vastaavasta. 




-L

Ps.EU-maiden ulkopuolelta tilatessa kannattaa muistaa, että yksittäisen ostoksen summan ylittäessä 25 euroa (muistaakseni) se saattaa jäädä tulliin jolloin tulee vielä pieni lisämaksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti